Om TR Log

TR Log är gjort för att kunna användas i praktiskt taget vilken test som helst. Dess konfigurationsfil medger att du använder valfri kombination av poäng och multiplar. Programmet levereras klart att köra i fler än 50 olika fördefinierade tester.

Några av finesserna med TR Log

Paddle input - använda datorn som elbugg - 1-99 wpm, weight control, curtis A eller B nyckling och "bug mode". Tar bort behovet av att ha en extra elbugg vid sidan om du vill köra manuellt.

Dupe Check - Partial call, Unik +1 och and Super check partial call.

Namndatabas - hälsa motstationen med namn.
Kopplingsmöjligheter dator - radio för KENWOOD, ICOM, YAESU and TEN-TEC riggar, inkluderande RIT och VFO-kontroll från tangentbordet.
Band map - callen ändrar färg efter hand dom åldras.
Packet interface för DX spottar som även kan läggas in i band map.
Möjlighet till styrning yttre enheter som bandpassfilter och antennswitchar genom att information om aktuellt band finns på parallellporten. Kompatibelt med Top-Ten Devices band decoder.

Prova TR Log GRATIS!

N6TR har skapat en gratis version av programmet. Denna version har i stort sett alla funktioner som den skarpa kan erbjuda. Den enda skillnaden är att gratisversionen endast stöder ett mundre antal tester: ARRL Field Day, Region One Field Day, Japanese DX Contest (JIDX), New Zealand Field Day och South American WW. Filen du kan ladda hem innehåller allt du behöver - till oc med manualen i Word-format.

Filhämtning

GRATIS prov-version av TR Log - (510 kb) genom din webbläsare (http):

GRATIS prov-version av TR Log - (510 kb) genom ftp:
och manualen till prov-versionen finns här:

TR Log Version 4.05 - Denna version är gratis men något ålderstigen, men fungerar ändå bra för vissa tester. Prova själv!

Filerna är packade med PKZIP så du behöver något i stil med Winzip för att packa upp dom efter det att du laddat ner filen.

Den senaste manualen i PDF-format är tillgänglig för nedladdning. Den täcker även GRATIS-versionen.

Robert Barron KA5WSS har skrivit ett konverteringsverktyg för att konvertera loggfiler mellan en mängd olika format. Se LOGCONV web page.

TR Uppdateringar (registrerade användare)

Det enklaste sättet att hålla sig med den senaste versionen är att teckna sig för en "prenumeration" på uppdateringar. Första året ingår i priset för programmet och när året har gått så kan man betala för ett nytt år (se priser nedan). Ett annat alternativ är att betala lite mer och sedan få uppdateringar under resten av livet (se priser nedan).

Uppdateringarna levereras via Internet i form av epostmeddelanden med zip-filen bifogad. Om man inte vill ta emot filerna via Internet så måste man skicka upp en diskett och ett SASE för varje ny version man vill ha. Det går också bra att köpa en uppdatering per post. (se priser nedan)

Mer information via epost

Om du har några funderingar kring TR Log så skicka ett meddelande till info@jonit.com.

Ett annat tips är att bli med på TR Log diskussionsgrupp eller titta på tidigare meddelanden i gruppen genom att klicka här.

Att beställa

Beställ genom att sätta in pengarna på Jonit's postgiro 629 39 06-1. Om du vill betala på annat sätt, kontakta Jonit först.

Både program och manual i PDF-format kan skickas via Internet.

Priser

Produkt Pris
Nya användare:
Fullversion av TR Log utan utskriven manual 500 SEK
Utskriven manual 125 SEK
Version 4.05 (inklusive porto) 25 SEK
TR-Free version 1.00 (inklusive porto) 25 SEK
Registrerade användare:
Årlig prenumeration av uppdateringar 125 SEK
Livstids uppdateringar 900 SEK
Senaste versionen via vanlig post
25 SEK
Utskriven manual 125 SEK